Ochtendwerk 1052:
The Alarmclock

Boven op de wekker staan een boer en een boerin. Als het alarm afgaat buigen ze naar elkaar toe. Raymond kan de wekker uitzetten door op het hoofd van de boer, óf op het hoofd van de boerin te slaan.

Hij begint de dag dus met een belangrijke keuze: sla ik de vent, sla ik de vrouw? Niet rossen is geen optie, want de wekker heeft een terroralarm.

Als Raymond het meisje hoekt, voelt hij zich de hele dag schuldig. Maar hij wil ook niet altijd het mannetje rammen. Dat is zielig en nogal oneerlijk. Dus nu mept hij de boer doordeweeks en de boerin in het weekend.

Raymond hoeft de wekker in het weekend niet te zetten, maar hij doet het toch. Raymond kijk uit naar het weekend. Want dan kan hij de boerin een hengst geven en zich een beetje schuldig voelen. Dat vindt Raymond een fijn gevoel.