Ochtendwerk 1059:
An unknown argument

Ergens in de woestijn lopen twee wezens, en die wezens hebben een meningsverschil. Wij, als kijkers naar dit plaatje, kunnen slechts gissen naar de aard van dit meningsverschil. Is het van huishoudelijke aard? Of relationeel, misschien zelfs seksuele onmin? Het ligt voor de hand dat het een combinatie is, een aantal factoren die al een tijdje stilzwijgend lopen te broeien. En dan ineens is het zover, komt het er allemaal uit.

De twist is al vergevorderd, te zien aan de situatie. Het linkse wezen veinst nog boosheid, de ander zoekt naar een zoveelste argument. Wij schatten de mogelijkheid dat de twee vrij kort na dit plaatje in elkaars armen liggen echter hoog in. Meer dan vijftig procent. En dat is een goed percentage voor een maandagochtend, vindt u niet? Wij, als kijkers, ervaren dat als geruststellend.