Ochtendwerk 1320
A place to hide, not to be found

Het is altijd lastig om een plek te vinden waar je niet zomaar gevonden wordt. Ik heb het niet over jaren weg, maar gewoon een dagje of twee van de radar, zonder dat mensen zich zorgen gaan maken.
“Hij heeft al een uur niet meer gereageerd op mijn whatsappjes…”.
Ok, telefoon uit, anders is het niet te doen.
Een nachtje in een hotel in een vreemde stad is waarschijnlijk het beste. Maar daar zijn al die nieuwe dingen waartoe je je moet verhouden. Reizen, inchecken, aardig zijn, niet weten waar je heen wilt, in je eentje in een restaurant. En al dat geld wat je uitgeeft om er eventjes niet te zijn.
Het liefst dus maar een grot, een grot dichtbij, een grot waar ik even in kan. En dat ze het misschien wel weten, maar me toch maar even laten. Een bekende plek, alleen. Onzichtbaar worden is nog beter, maar goed dat weet u, dat kan niet.