Ochtendwerk 1334
to stay in bed instead of doing a commercial

Dat je in de reclame ziet dat je druk moet zijn, alle ballen omhoog is goed. Want dan leef je volgens de grootgrutter. Opruimen doe je de hele dag, wat je schattige en mondige en verwende kinderen laten liggen, daarnaast een baan met verantwoordelijkheid, een cavia met een hok dat verschoont moet worden. En natuurlijk gaat er van alles mis de hele dag, maar dat is leuk, want dat hoort erbij. En natuurlijk is dat een vrouwendingetje, want mannen doen er niet zo moeilijk over allemaal, die schuiven wel die pizza even in de oven. Natuurlijk.
Als ik die vrouw in de reclame was, had ik allang de deken over mijn hoofd getrokken en gezegd dat ik er een weekje niet zou zijn. Als ik die vrouw in de reclame was had ik die reclame nooit gedaan. Want dan was ik hard bezig met alle ballen omhoog houden en dat ont-zet-tend leuk en gezellig en fantastisch vinden.