ochtendwerk 1359
Enthusiastic landscape with small dissonant

Eigenlijk moet je hem gewoon negeren. Die zit al de hele tijd te mokken. Vindt niets meer leuk, heeft nergens meer zin in. Ik zeg we gaan lekker de natuur in lekker frisse lucht genieten van een stukje schoonheid die voorhanden is zeg maar niets ingewikkelds he geen lezing debat concert van hedendaagse muziek gewoon een wandelingetje maar dan is ie boos dat hij niet verder kan met fortnite dus boehoe echt zo ongelooflijk onbelangrijk niet belangrijk zegt hij niet belangrijk ? zegt ie dat ik hem niet begrijp en dat hij er niets aan vindt met die kutlijsters en die kutwilgen en dat hij op fortnite iemand is en hier helemaal geen fuck te doen is.

Neem ik een diepe adem. Probeer langs hem heen te kijken. Diep het bos in. Op zoek naar iets, naar lucht, luchtigheid. Dat die donkere wolk uit mijn gezichtsveld valt, maar het is lastig.