ochtendwerk 1405
JosephineBlue135

Ergens, in het echte leven, heeft ze haar huisje boompje beestje. Maar in dat andere bestaan is ze JosephineBlue135.
Daar is ze een ongetemde feeks. Mensen zeggen zelfs dat ze een trol is.

Als netjes de kinderen naar school zijn inclusief een gevuld broodtrommeltje, gaat ze er eens lekker voor zitten. JosephineBlue135 mag dan irl een huisduif zijn, als ze haar scherm openklapt wordt ze een kraai, een ekster, een arend en zeemeeuw ineen.

Ze legt er nog een schepje bovenop, als het al ongezouten is. Ze verdraait, verzuurt, versimpelt en houdt van de escalatie. Als ze maar onderdeel is van.

JosephineBlue135 staat weer op tijd bij het schoolhek, en de agenda van de middag is volbeladen. ‘s Avonds kijkt ze wat ze heeft teweeggebracht. En het kan altijd harder denkt JosephineBlue135, die Maartje van der Veer heet of Anouschka Visser of Gerard op ‘t Veld.