ochtendwerk 1422
caecus glans penis

Het blinde penishoofdje houdt veel van zichzelf, maar nog meer van kleine mensjes die graag fout oreren. Omdat hij geen visuele waarneming heeft, gaat hij graag af op geluiden, vooral het geluid van rechtse politici ervaart hij als zeer aangenaam. Van kleine mensjes die de uil van Minerva aanhalen in hun oraties houdt hij het meest. Hij houdt van de fake news die ze verspreiden, het eindeloos gelul in de ruimte, hij is gek op onwaarheden die verspreid worden als een stukje realiteit waar je je ogen niet voor mag sluiten. Hij smelt als iemand zegt: aangifte doen is zinloos en zichzelf ziet als redder van het land. Het blinde penishoofdje wil deze kleine mensjes het liefst graag helemaal lekker schoon likken.
En weet je wat: We laten het vandaag gewoon toe? Doe maar, blind penishoofdje! Lik maar!